Dream Event Centar Beograd – Beton hala

dream-event
dream-event
dream-event
dream-event
dream-event

OUR DREAM

Event centar Beograd Beton hala

The Dream Event Centar je priča o snu koji je postao stvarnost. Kada se rodila ideja o mestu koje će postati sinonim za eleganciju, raskoš i nezaboravne trenutke, sve je bilo usmereno ka jednom cilju – stvaranju savršenog ambijenta koji će svojim gostima pružiti nezaboravno iskustvo.

Uz interesantna arhitektonska rešenja i art deko dekorativnih elementa, The Dream je otvorio svoja vrata, postavši mesto gde se prepliću sofisticiranost i toplina. Od tada, neprekidno radimo na usavršavanju svakog aspekta našeg rada, svesni da svaki događaj nosi svoju posebnu priču.

Danas, The Dream Event Centar nije samo prostor – to je iskustvo.

Sa ponosom možemo reći da naš san nastavlja da živi, i da je svaka nova proslava prilika da dodamo još jednu prefinjenu nit u našu bogatu tapiseriju uspomena.

Dekoracije koje oduzimaju dah

U The Dream Event Centru, verujemo da su detalji ono što čini svaki događaj posebnim. Naš predivan prostor je dizajniran tako da je moguće maksimalno izraziti vašu viziju i stil. Bez obzira na to da li sanjate o klasičnoj sofisticiranosti, modernoj estetici ili nečemu potpuno jedinstvenom, naš prostor je savršeno platno za oživljavanje svake vaše zamisli.Naš cilj je da pružimo ambijent koji će oduševiti vaše goste i učiniti da se osećaju kao da su zakoračili u bajku.

dream event pattern background image
O nama dekoracije koje oduzimaju dah

Prikaz 360°

KORPORATIVNI DOGAĐAJI

Prazan prostor

VENČANJA

LOKACIJA

DREAMERS WELCOME!

Dobrodošli na mesto na kome se susreću modernost i ekselencija. U okviru Beton hale, u podnožju beogradskog Pobednika, naslonjen na Kalemegdan, na ušću Dunava i Save, nalazi se najluksuzniji event centar u Beogradu – The Dream. U našem prostoru možete izgovoriti “da”, proslaviti važan datum ili nazdraviti poslovnim uspesima. Stvorimo, zajedno, uspomene za ceo život.

Our clients

tarkett logo
coca cola logo
astrazeneca logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja kontaktirajte nas


×