Dream Event Centar Beograd – Beton hala

Zimska venčanja: da ili ne?

Zimska venčanja - da ili ne hero

Zimska venčanja se ređe organizuju, ali upravo zbog doba godine mogu da budu daleko jedinstvenija i upečatljivija zbog ambijenta u kojem se sve odvija.

Šta je to što bi trebalo uzeti u obzir kada su u pitanju zimska venčanja? Kako da i gostima sve bude savršeno i kao i vama za vaš poseban dan? Zimska dekoracija sale, venčanica, torta?

Nastavite sa čitanjem teksta i napravite najbolju organizaciju za zimsku svadbenu bajku.

Koje su prednosti zimskog venčanja?

Da bi se donela prava odluka datumu venčanja treba znati sve prednosti organizacije venčanja tokom zime. Neke od najvećih su:

  • Manja gužva i više slobodnih datuma u Event centru što olakšava organizaciju,
  • Čitava organizacija je jeftinija, od popusta na salu pa do povoljnije dekoracije u zimskom periodu,
  • Zimsko venčanje je originalno i zanimljivo, a sam ambijent obezbeđuje mogućnost za fantastične fotografije,
  • Odmah znate da će se proslava odigrati unutra pa vam je lakše da pronađete odgovarajuću salu,
  • Nakon venčanja u zimskom mesecu savršeno je otići na medeni mesec u toplije krajeve pa je i organizacija bračnog putovanja mnogo lakša

Uz izbor pravog event centra za proslavu i iskustvo u organizaciji zimskih venčanja svaka zamisao se može ispuniti. Na mladencima je da odaberu datum i odluče o detaljima, ostalo je na menadžmentu centra koje će ostvariti snove.

Zimska venčanja - da ili ne 1

Fantastična svadba u fantastičnoj Sali za veselja

Zamislite proslavu veselja u jednom od Event centrara koji se isključivo bavi organizacijom različitih događaja. Mermerni podovi, stilske stolice, oblik stolova po želji…

Puno biljaka, zidovi sa dekoracijama, a kroz velike staklene zidove pogled na reku, zimsku belinu i polagano provejavanje snega.

Zamislite i venčanje u sali, na terasi koja ima fantastičan pogled, u sam sumrak, pa dok provejavaju pahulje, uz porodicu i prijatelje, izgovorite sudbonosno Da pred svima njima deleći radost i veselje.

Pomislite na fotografije dok ste okruženi svetlucavim snegom, dekoraciju koja se još više ističe. Svuda oko vas će biti svetlucanje i sjaj, romantika i prava bajka u kojoj ste vaš partner i vi glavni akteri.

Sigurno je da smo vam zagolicali maštu i ostavili puno prostora da razmišljate o ovakvoj organizaciji i zimskom venčanju kao najboljem izboru. Sada sledi objašnjenje šta vas očekuje pri organizaciji da bi sve proteklo savršeno.

Zimska venčanja - da ili ne 2 zimsko vencanje

Šta je najvažnije organizovati kod venčanja tokom zime?

Zimsko venčanje je teže organizovati najpre zato što je jako puno faktora povezano sa vremenskim prilikama, a one su nepredvidive naročito zimi. Ipak, uz podršku Event centra i dobru organizaciju sve će proteći bez problema i poteškoća.

Morate se postarati da najvažnijeg dana svi gosti dođu i odu bezbedno, a za tako nešto bi bilo najbolje organizovati grupni prevoz ili prenoćište za one koji dolaze iz daleka.

Tako će svi biti bezbedni, a slavlje zaista pun pogodak, bez stresa i brige.

Najbolje je da se zimsko venčanje održava u gradskim zonama jer organizacija je ključ svega, a za to su potrebni čisti, prohodni putevi i dobro stanje.

Organizacija sale će očistiti prostor oko objekta, ali tako da ne remeti osmišljen ambijent i tokom čitavog veselja će održavati staze tako da na prolazima nema snega i leda i da sve funkcioniše kao da je reč o nekom od toplih meseci.

Sve ostalo se može prepustiti Event centru koji će ispuniti snove, organizovati ketering i dekoraciju upravo prema vašim zamislima.

Zimska dekoracija svadbe

Sama pomisao na zimu, sneg, praznike izaziva svečanu atmosferu pa je dekoracija mnogo jednostavnija, a ima efektniji učinak.

Srebro, crvena, plava, beli ukrasi, sezonske biljke, svećnjaci, staklene vaze, sitne sijalice… će učiniti prostor magičnim i romantičnim. Ne smete zaboraviti ni bidermajer i odabir cveća koji ovaj put može biti i papirni, od kristala, perja…i sve će izgledati savršeno.

Prvi ples neka obeleže srebrne konfete umesto balona koji će asocirati na sneg i na zimsko vreme.

Zimska venčanja - da ili ne 3 vencanica

Kakvu venčanicu odabrati za zimsko venčanje?

Za zimsko venčanje morate odabrati zimski model venčanice. Neće vam biti hladno ni u onoj bez rukava, ali će ceo ambijent izgledati bolje ako je i venčanica u skladu sa godišnjim periodom, ima čipku, rukave, til…

Svakako vam treba i ogrtač koji će vas zaštiti od hladnog vremena pa i njega treba uklopiti sa haljinom i dobićete jedinstven stajling koji je upečatljiv samo za ovaj deo godine.

Da li treba organizovati svadbu tokom zime?

Ako bi voleli da imate romantičan ambijent i jedinstveno venčanje, onda je zimsko venčanje pravi pogodak.

Tačno je da je organizacija neznatno složenija, ali uz pravu pomoć i savete iz Event centra imaćete mnogo manje posla i više vremena za druge obaveze.

Termini zimi su uglavnom dosta slobodniji, ljudi imaju manje obaveza i sigurnije je da će potvrditi svoj dolazak.

Sneg se može očekivati, a čak i da ga nema ambijent sa dekoracijom će izgledati savršeno i najbolji baš u toku zimskih meseci.

Zatražite primere organizacije, dekoracije, zimski meni… Razmislite koliko bi gostiju pozvali i kako bi organizovali dolazak i odlazak. Pitajte i koje poslove na sebe preuzima sala za veselja, a koji su vaša obaveza i tek onda donesite odluku.

Zamislite sebe i partnera dok ste okruženi snežnim pejzažom, romantičnom dekoracijom i najdražim ljudima i znaćete da li je zimsko venčanje savršeno za vas.

×