Dream Event Centar Beograd – Beton hala

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete?

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete hero

Organizacija prvog dečijeg rođendana ne mora da bude ni teška ni komplikovana ako se odabere odgovarajući prostor za proslavu i osmisli odgovarajući koncept.

Ovo je proslava na kojoj se okupljaju i porodica i prijatelji, ali i najmlađi koji takođe treba da imaju svoj program i način zabave pa da se provedu lepo i olakšati boravak svojim roditeljima koji će se takođe lepše provesti na slavlju.

Postoji puno opcija za proslavu od restorana, igraonica, proslava na otvorenom, slavlja u kući pa do proslave u Event centru koji objedinjuje sve ponuđeno i ima kompletnu uslugu.

Kakve su vaše obaveze ako odaberete proslavu u iznajmljenim objektima, a šta kada proslavu pravite kod kuće? Zašto sve više ljudi bira proslavu u specijalizovanim centrima koji pružaju profesionalnu uslugu organizacije svakog slavlja?

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete 1

Organizacija zabave za decu mora da bude prilagođena svim uzrastima

Prilikom organizacije proslave prvog rođendana važno je brinuti o potrebama svih gostiju pa čak i onim najmanjim koji imaju posebne zahteve.

Gde god da se organizuje slavlje, treba da postoji i deo koji je namenjen za zabavu i uživanje najmlađih, a neke od ideja su:

  • Bubblehouse,
  • Animator,
  • Bebisiteri,
  • Korneri za decu,
  • Kreativne igre,
  • Kutak za odmor…

Zabava nije potpuna bez karakteristične dekoracije, balona, crteža i detalja u najrazličitijim bojama. Mališani će biti oduševljeni i imaće razlog više za dobru zabavu, igru i smeh.

Kada se osmisle ovakvi detalji odluka o mestu organizovanja može da počen

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete 2

Autentična proslava u Event centru za savršenu proslavu prvog rođendana

Event centar se profesionalno bavi organizacijom raznih vrsta proslava, poseduju odgovarajući prostor, organizuju hranu i piće, mogu da organizuju proslavu i na otvorenom, prilagođavaju se željama klijenta i obezbeđuju najbolju uslugu za datu cenu.

Bebin prvi rođendan je savršen povod da se okupi porodica i prijatelj i da im se kroz premijum uslugu obezbedi savršena proslava i nezaboravan provod. Bilo da se proslava pravi sa manjim ili većim brojem gostiju biće savršeno organizovana.

Kosmopolitski meni, stilizovan enterijer, fenomenalno okruženje predstavljaju jako važan činilac zabave i prostora u kome će se slaviti proslava prvog rođendana. Mogu se organizovati zasebni prostori koji će biti namenjeni za zabavu najmlađih koji će uz animatore imati fenomenalan provod i dobru zabavu dok roditelji uživaju uz muziku i ručak.

Neki od Event centara imaju čak i fenomenalnu baštu sa još lepšim pogledom pa je i to još jedna dobra ideja za rođendan iz bajke, a svi snovi se mogu ispuniti. Sve je moguće osmisliti prema željama klijenta tako da svaka proslava bude jedinstvena i prelepa.

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete 3

Restorani i igraonice zahtevaju dosta planiranja

Proslava u klasičnim restoranima i dečijim igraonicama podrazumeva dosta potrage za odgovarajućim prostorom, planiranje jelovnika, organizacija dekoracije i plaćanje koje je često veoma skupo uz gubitak slobodnog vremena koje roditelji male dece nemaju previše.

Nemate mogućnost za dobijanje saveta i pomoći kao u Event centru, već se sami morate organizovati i pripreme da bebin prvi rođendan protekne bez ikakvih poteškoća.

Gde organizovati proslavu prvog rođendana za dete 4

Proslava prvog rođendana kod kuće za uži krug ljudi

Slavlje kod kuće se može organizovati za nekoliko desetina ljudi, ali je i najteže izvesti jer je najveći deo poslova na samim roditeljima, kako organizacije tako i posluživanje i organizacije tokom samog rođendana.

To je dosta posla naročito kada se ima na umu da se sva organizacija radi uporedo sa čuvanjem nestašnih jednogodišnjaka što je veliki izazov za svakog.

Mnogi nakon što vide koliko ih obaveza očekuje promene odluku i angažuju organizaciju Event centra radi super provoda bez ikakvih opterećenja oko organizacije.

Organizacija koja od vas zavisi

Bez obzira koji prostor izaberete, na vama je da rasporedite aktivnosti tokom dana. Da li ćete imati i krštenje isti dan ili samo proslavu prvog rođendana, kada je vreme da slavljenik spava i kada će biti raspoložen za goste.

Najbolje je rasporediti vreme pa da se mališan pojavi nekoliko puta, a da ga u međuvremenu čuva neko od rodbine ili dadilja koju takođe morate organizovati za ovaj važan dan.

Morate očekivati periode neraspoloženja i mogućeg plača, ali će dete imati i vreme kada je raspoloženo i veselo tokom slavlja. Trebalo bi da ne remetite dnevnu rutinu tako da ne dođe do više uznemiravanja nego što je to neophodno.

Važno je da slavljenik bude tu za slikanje, ali i za duvanje svećice, ostalo vreme treba organizovati onako kako to detetu odgovara. Neki Event centri imaju i posebne prostorije za goste pa ćete moći da ostavite slavljenika da se odmori, a da se on pri tome nalazi i dalje u okviru samogprostora za proslave.

Prvi rođendan je važan datum koji se proslavlja sa širom porodicom i prijateljima. Ima i svoju simboliku veličanja života, zajedništva i dobrih porodičnih odnosa.

Upravo zbog svoje važnosti tog dana treba sve organizovati savršeno, ali se ne treba zamarati oko svih detalja kada to stručnjaci mogu da urade i brže i povoljnije. Vaše je da taj dan proslavite sa gostima i slavljenikom i ne brinete ni o čemu jer su takve uspomene najlepše i najdragocenije.

×